Prijava

Vaša prijava

Hitovi Novih fosila Goričane će uvesti u blagdansko raspoloženje

['advent', 'božić u gorici', 'ex Novi fosili', 'hotnews', 'koncert', 'Sanja Doležal', 'Sanja Marinko i Zec', 'Vladimir Kočiš Zec']

Blagdansko ozračje ovog će vikenda zavladati našim gradom, a posebno će blještavo biti u Parku Plemenite općine turopoljske. U subotu u 17 sati prigodnim programom na ledu otvorit će se omiljeno klizalište, a osim toga posjetitelje očekuje i  raznolika gastronomska ponuda, od turopoljskih štrukli s makom kao naše verzije popularnih germknedli, do bavarskih kobasica, peciva sa zeljem i buncekom, fritula, kuhanog vina i gina te rakija. Advent se u 18 sati nakratko seli na Trg Stjepana Radića gdje će se upaliti druga adventska svijeća, a nakon toga zabava se opet vraća u park ispred Muzeja Turopolja. Međunarodna Zračna luka Zagreb – Zagreb Airport svim sugrađanima Velike Gorice poklanja veliki koncert – Sanja, Marinko i Zec. Uz njih će Goričani zapjevati i zaplesati na najveće hitove Novih fosila: Košulja plava, Saša, Djeca ljubavi, Milena, Dobre djevojke, Da te ne volim…

Istog dana otvara se i adventski sajam na kojem će se naći svakakve sitnice za poklone ili ukrase, a najveselije će zasigurno biti u Božićnom selu gdje će i ove godine svakog dana od 4. do 31. prosinca vrijedni vilenjaci i tete pričalice pripremiti raznovrstan program za mališane.

– Park Plemenite općine turopoljske tako će postati pravi Vilenjački poligon, gdje će mališani moći sudjelovati u raznim igraonicama, radionicama, pogledati raznolike lutkarske i mađioničarske predstave. Djeda Božićnjaka nemojte čekati doma, potražite ga u Božićnom selu, a pisma u kojima će se sakriti najljepše blagdanske želje pisat će se u nekoliko termina uz pričanje čarobnih priča. Izrađivanje božićnih ukrasa, oslikavanje lica, izrada blagdanskih čestitki dio su programa u kojima podjednako mogu uživati mali, ali i veliki te pokazati svoju kreativnost, a možda i izraditi poklon koji će svojim najmilijima ostaviti ispod jelke – kažu iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Program u Božićnom selu počinje u nedjelju, 4. prosinca od 10 sati, a na rasporedu su sportske vilenjačke igraonice koje organizira Klokan sport, predstava za djecu “Ljubica zubica”, pisanje pisma Djedu Božičnjaku, SOBovanje i potraga za crvenim nosom te pričanje priča.

I za kraj, dodajmo i kako je radno vrijeme klizališta radnim danom od 15 do 22 sata, a u dane vikenda i školskih praznika od 8 do 22 sata. Cijena je 20kuna ako imate svoje klizaljke ili 25 kuna ako plaćate ulaznicu i klizaljke.

The post Hitovi Novih fosila Goričane će uvesti u blagdansko raspoloženje appeared first on cityportal.hr.