Prijava

Vaša prijava

Zbor župe Ivana Merza i Sveti Nikola na drugoj adventskoj nedjelji u Turopolju

['advent', 'hotnews', 'Sveti Nikola', 'TUROPOLJE', 'zbor župe Ivana Merza']

Blagdansko vrijeme se osjeća u zraku, a već nam je tu i druga adventska nedjelja, povodom koje se i u Turopolju priprema poseban program u Parku Turopoljskih branitelja s početkom u 18 sati. Uz paljenje druge adventske svijeće na vijencu kod raspela, koji su uredile vrijedne ruke članica Društva žena Tur, bit će tu i gosti iznenađenja.

–  Pozivamo ljude na okupljanje i druženje kao i prošle nedjelje, a ove očekujemo dolazak dragog nam gosta kojeg je poziv i posao odveo iz naše župe u koju nam se uvijek rado vraća. Uvijek nam dobrodošao gost vodit će molitvu kod paljenja druge adventske svijeće, a sa sobom dovodi i Zbor župe Ivana Merza “Put k suncu” koji će nastupiti nakon obreda paljenja svijeće.

advent tur ljudi

Naravno, a sve u skladu s datumom, nakon protokolarnog dijela ove adventske nedjelje očekuje nas i dolazak, djeci još dražeg gosta, Sv. Nikole čiji dolazak očekujemo oko 18:30, ovisno o tome koliko će mu teško biti nositi vreću s poklonima – otkriva nam predsjednik Mjesnog odbora Turopolje, Zoran Smrekar.

Sve koji dođu očekuju i besplatan čaj, kuhano vino, te prigodne slastice i delicije.

Organizatori ovogodišnjeg Adventa u Turopolju su Društvo žena Tur uz potporu mjesnog odbora, te u suradnji s nogometnim klubom i dobrovoljnim vatrogasnim društvom.

advent tur

The post Zbor župe Ivana Merza i Sveti Nikola na drugoj adventskoj nedjelji u Turopolju appeared first on cityportal.hr.