Prijava

Vaša prijava

Zašto sve više mladih konzumira alkohol, doznajte na predavanju u Centru za djecu, mlade i obitelj

['centar za djecu mlade i obitelj', 'djeca i alkohol', 'predavanje']

Prema svim rezultatima istraživanja posljednjih godina mladi sve više konzumiraju alkohol. Upravo će to biti tema predavanja kojeg povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, 8. prosinca u 13 sati organizira Centar za djecu, mlade i obitelj u suradnji s Familylabom.

– Razgovarat ćemo o tome koliko poznajemo svoju djecu i učenike te njihove navike, kako se snalazimo s pitanjima i iskustvima mladih koji eksperimentiraju s alkoholom ili će to uskoro činiti. U konačnici da se zapitamo koje poruke o alkoholu mi šaljemo kao društvo. Važno je znati koji su zdravstveni rizici konzumacije alkohola te kako o tome s njima razgovarati – rekla nam je ravnateljica Centra, Sanda Puljiz Vidović.

Predavanje je namijenjeno roditeljima i stručnjacima te je potpuno besplatno. No, za sudjelovanje je potrebno prethodno se prijaviti na mail info@centar-dmo-vg.hr, telefon 01/6231-734 ili na mobitel 091/6231-734.

Nakon stručnog izlaganja bit će prilike i za pitanja polaznika i diskusiju, a predavanje će biti u prostorijama Centra.

 

The post Zašto sve više mladih konzumira alkohol, doznajte na predavanju u Centru za djecu, mlade i obitelj appeared first on cityportal.hr.


Šumoborci iz osam velikogoričkih osnovnih škola