Prijava

Vaša prijava

Konačno pobjeda! Košarkaši zaustavili crni niz, kreće novi, puno ljepši…

['hotnews', 'kk dinamo', 'kk gorica', 'toni jelenković']

Dva mjeseca i tri dana prošla su od posljednje pobjede košarkaša Gorice. Sve nakon tog uvodnog slavlja kontra Zaboka bilo je iscrtano crnim tonovima, porazi su se nizali na sve strane, promjena je stigla i na klupi, ali ništa se mijenjalo nije… Sve do ove nedjelje i utakmice u ranom poslijepodnevnom terminu, pod svodovima dvorane koja nosi Draženovo ime.

Efekt svjetla na kraju tunela donijelo je gostovanje kod Dinama, mnogima dosad vrlo neugodnog protivnika. Ovoga puta, što se Gorice tiče, takav opis teško može stajati. Momčad trenera Braslava Turića odigrala je vrhunsku obranu, limitirala protivnika na samo 33 posto šuta iz igre, na mizerni 51 poen, i konačno prekinula crnu seriju.

Uz pravi pristup u obrnai, imala je Gorica konačno i dovoljno raspoloženih ljudi u napadu. Točnije, trojicu. U prvom redu Tonija Jelenkovića, koji je odigrao najbolju utakmicu od dolaska u Turopolje. Zadranin je ubacio 24 koša, a budući da je Dino Cinac dodao 19 uz sedam skokova, a Vito Porobić 11, ispada da su svi ostali zajedno postigli – 17 koševa.

S istim protivnikom, na istome mjestu, Gorica će igrati i u srijedu od 18.30 sati, u sklopu osmine finala Kupa Hrvatske. U nedjelju u Veliku Goricu stiže sve bolji Furnir, pa se ide u goste Zaboku… Prilika za novu, puno ljepšu seriju.

The post Konačno pobjeda! Košarkaši zaustavili crni niz, kreće novi, puno ljepši… appeared first on cityportal.hr.