Prijava

Vaša prijava

Rasturile za kraj! Pobjeda, pjesma i ples za povijesnu jesen Udarnika

['hotnews', 'žrk udarnik']

Jedanaest odigranih utakmica, osam pobjeda, dva remija i samo jedan poraz. Takav je rezime prvenstvene jeseni za rukometašice Udarnika, perjanice ženskog rukometa u našem gradu, kluba koji je posljednjih mjeseci ispisivao vlastitu povijest.

“Najuspješnija polusezona u 2.HRL našeg kluba mora se i dobro proslaviti…”, objavili su iz kluba uz video koji pokazuje dio razloga zašto su djevojke odigrali najbolju polusezonu u klupskoj povijesti.

A za kraj te jeseni, kao posljednji u nizu povoda za ovako veselu feštu, stigla je nova lijepa i uvjerljiva pobjeda. U Veliku Goricu stigla je Sloga iz Sv. Nedelje, pretposljednja momčad na tablici, kao idealan protivnik za lepršav završetak polusezone za pamćenje. Završilo je 14 razlike, za korak su djevojke trenera Darija Zrnića ostale kratke do 40 golova.

Stvar je bila riješena već nakon 15 minuta, kad je semafor pokazivao 15-5 za Udarnik, pa je sve do kraja zapravo bilo odrađivanje posla. Sa stilom, naravno. Devet komada tako je utrpala kapetanica Bernarda Mostarlić, sedam puta pogađala Nikolina Laco, šest dodala Ela Bajkuša. Sve u svemu, razigrano i efektno, baš onako kako je Udarnik najčešće i izgledao u razdoblju od čak 211 dana bez poraza.

Na redu je sad odmor, sasvim sigurno i analiza učinjenog, a onda i nastavak sezone koja može donijeti i ono što Velika Gorica nikad nije imala – ženski rukomet u prvoj ligi… Nema nikakvog imperativa, ali bilo bi šteta ne pokušati. Pa što bude.

The post Rasturile za kraj! Pobjeda, pjesma i ples za povijesnu jesen Udarnika appeared first on cityportal.hr.