Prijava

Vaša prijava

Vrijedne ruke kreativaca pripremaju novi sajam u Vukovini

['Božić', 'hotnews', 'Nešto za bor nešto za pod bor', 'sajam kreativaca', 'Vukovina u srcu']

Vukovinski sajam “Nešto za bor, nešto za pod bor” i ove će godine u Društvenom domu okupiti brojne kreativce koji su svojim rukama izradili uporabne predmete, božićne dekoracije i prigodne poklone. Sajam organizira udruga Vukovina u srcu, a otvoren će biti u petak, 16. prosinca, od 17 do 21 sat te u subotu, 17. prosinca, od 9 do 21 sat. Osim maštovitih rukotvorina, posjetitelje sajma kreativaca očekuje i prigodan program.

– Dođite pogledati ponudu izlagača, a ujedno podržite pljeskom kreativce glumce, pjevače, plesače ili recitatore na programu u petak od 19 sati i u subotu od 18 sati – pozvali su iz udruge.

Bit će ovo šesta godina zaredom da Vukovina u srcu organizira sajam, a ideja je nastala od želje da sve ono što rade u kući i ono čime se bave u vrijeme pred Božić i Novu godinu iznesu van i pokažu te na taj način potaknu i druge da se bave ručnim radom. Osim toga, cilj im je i potaknuti na druženje djecu i mlade sa starijim članovima obitelji ili zajednice koji danas nemaju drugih predviđenih mjesta ni programa za to.

sajam kreativaca

Foto: Vukovina info

The post Vrijedne ruke kreativaca pripremaju novi sajam u Vukovini appeared first on cityportal.hr.


Objava rezultata natječaja

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike