Prijava

Vaša prijava

Prigodne poklone pronađite u uredu Bake Božićnjak

['Centar za posjetitelje', 'udruga kreativnog stvaralaštva DIVA', 'ured bake božićnjak']

U sklopu manifestacije Prosinac u Gorici jedan od noviteta je i Ured Bake Božićnjak, koji se nalazi tik do Centra za posjetitelje. Za vrijeme adventa u tom će  prostoru brojne udruge i škole predstaviti svoj rad i rukotvorine.

Prva će se Velikogoričanima predstaviti Udruga za razvoj kreativnog stvaralaštva DIVA sa svojom prodajnom izložbom. U ponudi imaju ogrlice, narukvice, ukrasne kuglice za bor, jaslice i ostale ukrasno-uporabne predmete. Idealna je to prilika da na jednom mjestu pronađete prigodne poklone za vaše najdraže.

Članice Udruge bit će vam na raspolaganju sve do petka od 17 do 22 sata, a u petak organiziraju i zabavnu radionicu izrade božićnih kuglica u decoupage tehnici koja će biti u Centru za posjetitelje. Radionici se možete pridružiti u dva termina, u 18 i 19 sati, a prijaviti se možete osobno u Uredu ili na e-mail udrugadiva@gmail.com.

Osim Udruge DIVA, svoj rad će idući tjedan predstaviti i učenice Srednje strukovne škole, smjer frizer, kada će organizirati radionicu izrada pletenica. Nakon njih svoje domaće delicije predstavit će članice Udruge uzorna seoska žena.

 

The post Prigodne poklone pronađite u uredu Bake Božićnjak appeared first on cityportal.hr.