Prijava

Vaša prijava

Djeca gradu za rođendan pripremila radove, pogledajte ih na izložbi u Učilištu

['DAN MOG GRADA - GRADU ZA ROĐENDAN', 'DV Ciciban', 'izložba', 'Osnovna škola Eugen Kumičić', 'Osnovna škola Eugena Kvaternika', 'Osnovna škola Nikola Hribar']

Svom gradu za rođendan djeca iz velikogoričkih vrtića i osnovnih škola pripremila su radove za izložbu “Dan mog grada – gradu za rođendan”. Izložbeni prostor Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica od 10. do 18. prosinca krasit će tako dječji radovi koje su izradila djeca iz Dječjeg vrtića Ciciban te osnovnih školi Nikola Hribar, Eugen Kumičić i Eugen Kvaternik.

– I ove godine odgajateljica iz DV Ciciban Katarina Šeravić Lovrak i učiteljica iz OŠ Nikole Hribara Vesna Stipić u sklopu eTwinning projekta na Međunarodnoj platformi European School Education Platform pokrenule su virtualni projekt o Danu grada. U projektu sudjeluju odgojno obrazovni djelatnici iz Hrvatske i regije. Želja je da djeca osjete sigurnost u svom okruženju, da grade svoj identitet i pripadnost gradu, ali i da razvijaju odgovornost prema kulturnom i prirodnom nasljeđu koji će s ponosom prenositi u svome razredu, obitelji, okruženju i šire – stoji u najavi izložbe koja se otvara u subotu u 10 sati.

The post Djeca gradu za rođendan pripremila radove, pogledajte ih na izložbi u Učilištu appeared first on cityportal.hr.