Prijava

Vaša prijava

Ivica ima protivnika za “Kalanja”: Ulazi u ring protiv duplo mlađeg borca!

['Danijel Kalanj', 'demir gulamić', 'hotnews', 'Ivica Bačurin']

Otkad je službeno objavljeno kako će se 17. prosinca održati povratničko izdanje boksačkog Memorijalnog turnira Danijel Kalanj, koji je sve bliže svom tridesetom rođendanu, čekala se vijest koja će otkriti ime čovjeka koji će sudjelovati u središnjoj borbi večeri. Znalo se da će tu, naravno, biti Ivica Bačurin, koji i stoji iza cijele ove priče, a sad znamo i tko će mu biti protivnik.

Želja je bila jedan boksač iz Srbije, Ivica ga je smatrao idealnim za treći meč nakon povratka boksu, ali to se nije moglo realizirati, pa će u ring s najboljim velikogoričkim boksačem ući 20-godišnji Demir Gulamić. Već tri godine traje ozbiljna karijera ovog mladog boksača BK Čelika iz Zenice, koja je krenula u maloj dvorani u mjestu Banovići, u kojoj je svoj prvi povratnički meč nedavno odradio upravo Bačurin.

Pobijedio je mladi Gulamić u tome meču Senada Karića, a i druga, kao i treća, ujedno zasad posljednja pobjeda u profi karijeri, vezana je za Banoviće. Tamo je pobjeđivao i Nehrudina Čikarića, a krajem svibnja ove godine i Muharema Saliovskog. Uz te tri pobjede, u još mladoj karijeri Demir ima i šest poraza, te dva meča koja su završila neodlučeno. Posljednji meč odradio je 1. listopada u Francuskoj, prekidom u trećoj rundi izgubio je od Tsotnea Rogave.

Sve u svemu, Ivicu čeka protivnik koji unatoč mladosti ima već podosta mečeva iza sebe, a kad smo već kod godina… Ivica je ove godine navršio okruglih 40, što će jednostavnim izračunom reći da je točno dvostruko stariji od svog protivnika. Sudar mladosti i iskustva dogodit će se, dakle, u završnom dijelu boksačke večeri u Gradskoj sportskoj dvorani one sljedeće subote…

Uz Bačurina i Gulamića, za ljubitelje boksa te će večeri biti priređen dvoznamenkasti broj mečeva, što amaterskih, što profesionalnih, što seniorskih, što za mlađe uzraste. Prije njihova trenera Ivice, naime, nastupit će cijeli niz njegovih klinaca iz kluba.

The post Ivica ima protivnika za “Kalanja”: Ulazi u ring protiv duplo mlađeg borca! appeared first on cityportal.hr.