Prijava

Vaša prijava

Puno je razloga za slavlje: Turopoljske mažoretkinje pripremile “Zahvalu gradu u plesnom ritmu”

['nastup', 'ples', 'Turopoljske mažoretkinje', 'Zahvala gradu u plesnom ritmu']

Turopoljske mažoretkinje pripremaju veliki plesni događaj kojim će obilježiti svoj 26. rođendan, Dan grada Velike Gorice, ali i Božić. Svoju cjelovečernju plesnu manifestaciju “Zahvala gradu u plesnom ritmu” održat će u Gradskoj sportskoj dvorani u subotu, 10. prosinca u 15.30 sati. Na plesni podij izaći će 60-ak članica u pet dobnih skupina. Osim plesnih koreografija, mažoretkinje su za publiku pripremile i razna iznenađenja, a posebno za one najmlađe.

velikogoricke mazoretkinje 2
– U ove hladne zimske dane odlučile smo svoje sugrađane, roditelje i prijatelje “zagrijati” načinom na koji samo Turopoljske mažoretkinje znaju – plesom i zabavom! Predstavit ćemo dio fundusa svoje opreme, ali i brzinu presvlačenja iz točke u točku. Pozivamo stoga sve da provedete najavljenu kišnu subotu u zabavnom plesnom ritmu s puno iznenađenja. S obzirom da je ulaz slobodan, nema razloga da i ovoga puta dvorana ne bude puna – pozvale su Turopoljske mažoretkinje.

The post Puno je razloga za slavlje: Turopoljske mažoretkinje pripremile “Zahvalu gradu u plesnom ritmu” appeared first on cityportal.hr.


PROGRAM ŠKOLSKOG MEDNOG DANA I U POKUPSKOM