Prijava

Vaša prijava

Mrzljak novo pojačanje HNK Gorice, s klubom se pozdravili Jurić i Moussa

['deni jurić', 'Filip Mrzljak', 'HNK GORICA', 'hotnews', 'moussa wague']

Iz velikogoričkog nogometnog prvoligaša stižu vijesti o novim dolascima, ali i odlascima igrača. Tako doznajemo kako je novo pojačanje u redovima HNK Gorice, Filip Mrzljak. U klub stiže kao slobodan igrač nakon dvije godine provedene u Rusiji.

– Drago mi je da sam ovdje, čekam trening da krenemo raditi i poboljšamo situaciju u kojoj se Gorica nalazi. Očekujem da budemo što bolji u nastavku sezone  – rekao je 29-godišnji veznjak nakon potpisivanja ugovora.

hnk gorica filip mrzljak

Foto: Filip Mrzljak potpisao do 2024./HNK Gorica

U dosadašnjoj karijeri, Mrzljak je nosio dresove Dinama, Sesveta, Lokomotive, šest godina proveo je u Rumunjskoj, gdje je igrao za Pandurii, Astra Giurgiu, Dinamo Bukurešt, nakon čega je dvije godine igrao u Rusiji, u Ufi.

hnk gorica filip mrzljak solo

Foto: Filip Mrzljak novo pojačanje HNK Gorice/HNK Gorica

Istovremeno iz kluba pristiže i vijest kako Deni Jurić i Moussa Wague više nisu njihovi igrači. Dvojac, koji je u srpnju ove godine stigao u Goricu, sada istovremeno i napuštaju klub, svaki iz svojih razloga.

Jurić je tada stigao na posudbu do kraja polusezone iz Dinama, a Wague je imao ugovor s Goricom sve do ljeta 2023. godine, koji je sada sporazumno raskinut.

– Jurić, koji se danas priključio redovima Rijeke, u dresu Gorice upisao je 14 službenih nastupa uz jedan pogodak i asistenciju. Isti broj utakmica odigrao je i Wague te je pritom upisao jednu asistenciju u 3:2 pobjedi Gorice protiv Lokomotive. Sretno dalje, dečki! – poručuju iz HNK Gorica.

hnk gorica juric i moussa

Foto: Deni Jurić i Moussa Wague više nisu igrači HNK Gorice/HNK Gorica

The post Mrzljak novo pojačanje HNK Gorice, s klubom se pozdravili Jurić i Moussa appeared first on cityportal.hr.