Prijava

Vaša prijava

Andrej Plenković: Velika Gorica ima otvorena vrata hrvatske Vlade

['HDZ']

Velika Gorica u subotu je bila mjesto sastanka vrha Hrvatske demokratske zajednice. Na sjednici Nacionalnog odbora HDZ-a razgovarali o brojnim aktualnim temama te usvojili dokumente bitne za rad stranke.

U svom obraćanju medijima, predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković komentirao je postignuća Vlade u ovoj godini, a vrlo kratko se osvrnuo i na Veliku Goricu.

– Gorica je grad koji se izvrsno razvija, jedan od najvećih gradova u Hrvatskoj i HDZ ovdje ima veliku potporu. I infrastrukturno i demgrafski mislim da Velika Gorica jako dobro stoji, a kao i sve županije, svi gradovi i općine, ima otvorena vrata hrvatske Vlade za sve što joj treba – kazao je Plenković.

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac osvrnula se na temu nacionalnog stadiona.

– Iduća godina je godina kada se jedinice lokalne samouprave trebaju pripremiti za natječaj. Trebaju pripremiti cijelu projektnu dokumentaciju i to će sigurno trajati cijelu godinu dok ishode sve dozvole, trebaju napraviti cijelu financijsku konstrukciju i na temelju nje će se javljati na poziv koji će raspisati MInistarstvo trizma i sporta, znači baš na javne pozive vezane za sportske građevine od nacionalnog interesa – objasnila je Brnjac.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Galerija fotografija

The post Andrej Plenković: Velika Gorica ima otvorena vrata hrvatske Vlade appeared first on cityportal.hr.