Prijava

Vaša prijava

Važna tekma: KK Gorica dočekuje ekipu Furnira iz zagrebačke Dubrave

['Bikovi', 'hotnews', 'HT premijer liga', 'kk furnir', 'kk gorica', 'košarka']

U zadnjem kolu 1. dijela HT Premijer lige košarkaši Gorice dočekuje ekipu Furnira iz zagrebačke Dubrave. Riječ je o izuzetno bitnoj utakmici, jer Bikovi bi pobjedom ulovili priključak s ekipama koje se bore za 6. mjesto na tablici i ulazak u Ligu za prvaka, najavljuju iz KK Gorica.

kk gorica aba 2
– Dubrava je pobijedila Zabok i protiv Cibone igrala na jednu loptu što govori da su vrlo dobra ekipa i u takvom ritmu igraju. Očekuje nas teška utakmica, pogotovo jer smo i dalje u ritmu srijeda-nedjelja. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, ali da ćemo u završnici biti koncentriraniji i pametniji – zaključio je trener Bikova, Braslav Turić.

Ivan Tvrtko Majić košarkaško ime stekao je baš u Dubravi, a sada već 2. sezonu uspješno brani boje Gorice i pruža sve kvalitetnije izvedbe.

– Furnir je ozbiljna ekipa koju se ne smije podcijeniti, to možemo vidjeti i po tome što su tijesno izgubili od Cibone. Moramo pripaziti na njihovog Amerikanca koji je svojim dolaskom podigao njihovu igru na višu razinu. Mi moramo nastaviti kao i zadnjih par utakmica te ne dopustiti pad koncentracije u završnim minutama utakmice – riječi su pouzdanog beka Gorice.

DSC 0846

30.11.2022. Velika Gorica. HT Premijer liga – 09. kolo: KK Gorica – KK Cedevita Junior 88:95. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Današnja utakmica je na rasporedu s početkom u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani. Ulaz je besplatan, a iz kluba pozivaju sve navijače da im pomognu u osvajanju prijeko potrebnih bodova koje nosi ova utakmica.

The post Važna tekma: KK Gorica dočekuje ekipu Furnira iz zagrebačke Dubrave appeared first on cityportal.hr.