Prijava

Vaša prijava

Vikend u znaku prebrze vožnje i alkoholiziranih vozača

['alkohol', 'hotnews', 'policija', 'prometne nesreće', 'vikend akcija']

Djelatnici prometne policije i ovaj su viken, od 09. do 12. prosinca, nadzirali vozače na goričkim cestama, a ukupno su utvrdili 22 ciljana prekršaja od kojih je najviše bilo zaustavljenih vozača zbog prebrze vožnje.

Bilo je tako 15 prekršaja prekoračenja brzine, ali bilo je i petero vozača koji su uhvaćeni s promilima u krvi.

Vikend rekorder zaustavljen je u subotu 11. prosinca oko 00:10 sati, u Zagrebačkoj ulici. Riječ je o 38-godišnjem muškarcu koji je na alkotestu napuhao 1,90 g/kg, a što mu je umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg.

– Muškarac je smješten u prostorije za zadržavanje Policijske postaje Velika Gorica do prestanka djelovanja opojnog sredstva do 12 sati i protiv njega je podignut Optužni prijedlog redovnim putem. Ukupno su za vikend dvije osobe zadržane u prostorijama policije do otriježnjenja – istaknuli su iz goričke policije.
Uz ciljane prekršaje bilo je tu i desetak prekršaja iz domene prometa što je na kraju rezultiralo 32 prometna prekršaja.

– Za napomenuti je da se za vikend dogodilo 8 prometnih nesreća, a ukupno je ozlijeđeno tri osobe, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede – kažu iz policije.

The post Vikend u znaku prebrze vožnje i alkoholiziranih vozača appeared first on cityportal.hr.


Traži se pas Đango, nestao na području Lomnice

Od 1. svibnja uvećane plaće u ugostiteljstvu