Prijava

Vaša prijava

Na Dan grada knjižnica djelomično oprašta dug za nevraćene knjige

['Dan Grada Velike Gorice', 'Gradska knjižnica Velika Gorica', 'oprost zakasnine', 'Sveta Lucija']

Tradicionalno, na Svetu Luciju i Dan grada, Gradska knjižnica Velika Gorica svojim članovima odnosno dužnicima koji su u velikim zakasninama daje mogućnost vračanja knjige uz djelomičan oprost.

– Omogućit ćemo našim korisnicima, u sve tri lokacije knjižnice, a kojima je zbog naraslih dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba da uz simboličan iznos od 50 kuna ponovno postanu aktivni članovi – ističu iz Gradske knjižnice.

Svi korisnici će sutra, u radnom vremenu knjižnice od 8 do 19:30 sati, moći vratiti sve knjige koje duguju uz djelomičnu naplatu zakasnine s time da knjige trebaju vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

– Oni koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo. Molimo zato sve korisnike da iskoriste ovu mogućnost jer naše police željno iščekuju vraćene knjige kako bi one mogle pronaći svoj put do novih čitatelja – poručuju iz Knjižnice.

The post Na Dan grada knjižnica djelomično oprašta dug za nevraćene knjige appeared first on cityportal.hr.


Dan moga grada - gradu za rođendan