Prijava

Vaša prijava

FOTO Ispred Golubice položeni vijenci za Dan grada

['Dan grada', 'hotnews', 'Petar Grašo', 'proslava', 'Svjetsko prvenstvo', 'VELIKA GORICA']

Danas, na blagdan sv. Lucije, Velika Gorica slavi svoj dan. Obilježavanje je započelo jutros polaganjem vijenaca ispred velikogoričkog Gradskog groblja.

Kod spomenika poginulim braniteljima vijence su u ime Grada Velike Gorice položili i svijeće zapalili, gradonačelnik Krešimir Ačkar, zamjenik Neven Karas i predsjednik Gradskog vijeća Darko Bekić. Gradskom izaslanstvu, pridružili su se i brojni predstavnici udruga, članovi obitelji poginulih branitelja, vatrogasaci, policija, kao i stranačka izaslanstva.

Polaganje vijenaca ispred Gradskog groblja povodom Dana grada Velike Gorice 1

13.12.2022. – Polaganje vijenaca ispred Gradsko groblja povodom Dana grada Velike Gorice – foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

U 11 sati slijedi sveta misa u Crkvi navještenja Blažene Djevice Marije, a u 13 sati slijedi svečana sjednica u Pučkom otvorenom učilištu gdje će ujedno biti i dodijeljena priznanja istaknutim građanima.

Velikogoričani danas mogu besplatno parkirati na bilo kojoj lokaciji u gradu, otići na kupanje na Gradski bazen ili besplatno klizati od 16 do 20 sati. u Muzeju Turopolja besplatno razgledajte izložbu “Svije(s)t baštine” ili se priključite kreativnim radionicama od 10 do 16 sati. Od 18 sati zabavljat ćemo se na Trgu Stjepana Radića uz hitove Petra Graše, a nakon toga ćemo zajednički na velikom LED ekranu pogledati dvoboj između Hrvatske i Argentine od 20 sati.

Galerija fotografija:

The post FOTO Ispred Golubice položeni vijenci za Dan grada appeared first on cityportal.hr.