Prijava

Vaša prijava

Adventski vikend u Gorici: Koncerti, predstave i prvi Adventski ulični festival

['advent', 'advent u gorici', 'hotnews', 'Turistička zajednica Grada Velike Gorice']

Pred nama je još jedan adventski vikend, a ni ovoga puta neće nedostajati događanja. Već u petak, na pozornicu u Parku Plemenite općine turopoljske, penju se članovi Gradskog zbora Franjo Lučić. Njihov adventski glazbeni program počinje u 18 sati. Nakon toga, u 19.30 sati nastupit će mraclinski tamburaši Lajbeki.

Turistička zajednica grada Velike Gorice za subotu ujutro pripremila je program namijenjen najmlađim Velikogoričanima. U goste dolazi dječji zbor Zagrebački anđeli.

– Pozivam roditelje da povedu djecu da poprate nastup malenih pjevača – kazala je direktorica Turističke zajednice Maja Toth.

Posjetitelje goričkog adventa u subotu očekuje i predstava za djecu koja priča priču kako su naši stari iščekivali i veselili se sladoledu. Predstavu “Sladoled” izvest će djeca iz ogranka seljačke sloge Buševec u subotu u 20 sati.

Glazbe neće nedostajati ni u subotu navečer, kada u Goricu dolazi zvijezda emisije A-strana Antonela Đinđić. Svoje hitove kao i obrade poznatih pjesama Antonela će otpjevati na koncertu u 20.30 sati.

U nedjelju Velikogoričane očekuje prvi Adventski ulični festival na Zagrebačkoj kada će od 18 do 23 sata na dijelu Zagrebačke ulice od raskrižja s ulicom Š. Franje Lučića do raskrižja s Kurilovečkom biti zatvoren promet a dio adventskog ugođaja seli na ulice.

– Ugostiteljska ponuda, glazbeni nastupi samo su dio onog što vas čeka. Bit će veselo. Pozivam sve da dođu i zabave se – rekla je Toth.

Navečer, od 19.30 sati, na pozornici kod Muzeja Turopolja će nastupiti trio Gelato sisters koji će izvesti naljepše retro obrade svih velikih božićnih hitova poput Jingle bells, Winterwonderland, All I want for Christmas is you kao i druge svjetske klasike aranžirane u vintage ruho.

The post Adventski vikend u Gorici: Koncerti, predstave i prvi Adventski ulični festival appeared first on cityportal.hr.


Modelarska liga Zagrebačke županije