Prijava

Vaša prijava

Turopoljsko srce: Ukupan iznos licitiranih dresova dosegao 350 tisuća kuna

['donatorska večer', 'HUMANITARNA AKCIJA', 'turopoljsko srce']

Brojni donatori i ljudi dobrog srca koji su se okupili u četvrtak 15. prosinca, u Clubu 100 na Donatorskoj večeri u organizaciji Udruge Turopoljsko srce imali su prilike na aukciji kupiti vrlo zanimljive primjerke nogometnih dresova. Dva dana nakon, oglasili su se iz Udruge i objavili kako je iznos licitacije dresova i donacija dosegao rekordnih 354.025,00 kuna!

– Mogu reći da je bilo stvarno prekrasno. Imali smo oko 47 dresova, na aukciji smo prodali 26 dresova, a preostale dresove ćemo ponuditi na FB aukciji u sljedećim danima. Prošla godina je bila odlična, ali ove godine smo prikupili duplo više od prošle godine. Bili smo ugodno iznenađeni sa svime, no iz godine u godinu rastemo, kako brojem volontera tako i brojem igrača koji su bili spremni donirati svoje dresove za plemeniti cilj. Sretni smo što se sve razvija i da Turopoljsko srce iz godine u godinu kuca sve jače – rekao je Ivan Prelec, predsjednik Udruge.

Donatorska vecer Turopoljsko srce 5

Foto: Gospon Slikar Weddings

Akcija još uvijek nije gotova, sutra na terenima Panadić Sporta slijedi turnir 12 VG kafića.

Podsjetimo kako su članovi Turopoljskog srca prošle godine zahvaljujući prikupljenim donacijama razveselili 20 obitelji, kojima su pomogli s građevinskim materijalom, drvima za ogrjev, pećima, namještajem, stolarijom, materijalima za izradu vodovodnih instalacija i bijelom tehnikom.

Svi oni koji se žele uključiti i pomoći, mogu donirati na IBAN udruge Turopoljsko srce: IBAN: HR3923600001102799361 – Zagrebačka Banka. Točan prikupljen iznos u ovogodišnjoj akciji znat će se nakon humanitarnog turnira i online aukcije.

Donatorska vecer Turopoljsko srce 1

Foto: Gospon Slikar Weddings

The post Turopoljsko srce: Ukupan iznos licitiranih dresova dosegao 350 tisuća kuna appeared first on cityportal.hr.