Prijava

Vaša prijava

Policija za vikend najviše kaznila “prebrze” vozače, a rekorder u Buševcu napuhao 1,71 promila

['AKCIJA', 'alkohol', 'brzina', 'hotnews', 'policija', 'vikend']

I ovog vikenda na goričkim prometnicama, policajci su u akciji “Pojačan nadzor vozila i vozača” kaznili 15 vozača koji su vozili prebrzo. Ukupno je utvrđeno 23 ciljanih prekršaja, a među njima su bila još i po dva prekršaja nekorištenja pojasa i vožnje s isteklom prometnom dozvolom.

Kada su u pitanju vozači u alkoholiziranom stanju, ovog vikenda njih četvero je “palo” na alkotestu. Jedan od njih je bio i 31-godišnjak koji je zaustavljen u Buševcu.

– U nedjelju, 17. prosinca u 21,50 sati, muškarac starosti 31 godina, upravljao je osobnim automobilom Državnom cestom D546 u Buševcu. Nadzorom kod prometnog čvora Buševec (kod A-11) utvrđeno je da je vozio s 1,71 promila alkohola u krvi te mu je isto umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg – kažu iz policije te dodaju da je muškarac zadržan u prostorijama policije do triježnjenja.

U sobi za triježnjenje društvo mu je radio još jedan vozač koji je “uhvaćen” s promilima. Također, za napomenuti je da se za vikend dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

 

 

The post Policija za vikend najviše kaznila “prebrze” vozače, a rekorder u Buševcu napuhao 1,71 promila appeared first on cityportal.hr.


Božićni sajam u Mariji Gorici

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva