Prijava

Vaša prijava

Rotary za Fuji: Donacijom će se povećati broj trenera i smanjiti liste čekanja

['DONACIJE', 'Judo klub osoba s invaliditetom Fuji', 'Rotary klub Velika Gorica']

Kako bi im omogućili što bolji i kvalitetniji rad, Rotary klub Velika Gorica prikuplja donacije za velikogorički Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji”. Jedinstven je to klub na našim prostorima, ali i u Europi, koji u sportske aktivnosti uključuje djecu s teškoćama u razvoju.

– Donacije se prikupljaju kako bi u klubu mogli osigurati nastavak stručnog rada s djecom, povećati broj trenera i drugih stručnjaka te da bi se, na kraju, smanjile liste čekanja za uključivanje u Fuji. To će, pak, omogućiti još većem broju djece bavljenje sportom, a zajedničko druženje omogućit će im društvenu inkluziju – ističu iz Rotary kluba Velika Gorica kojemu je cilj prikupiti oko 70 tisuća kuna kako bi taj iznos donacijom Rotary Internationala bio utrostručen.

Upravo taj utrostručeni iznos, od 200 tisuća kuna, ujedno je i jednogodišnji trošak koji klub ima, stoga pozivaju sve koji mogu da doniraju.

– Svaka donacija je dobrodošla, a možete ju uplatiti Rotary klubu Velika Gorica na IBAN HR3823600001503187734 uz navođenje svrhe “Za potrebe rada judo kluba Fuji“ ili pomoću priloženog QR koda – poručuju iz Rotarya.

2D kod

 

The post Rotary za Fuji: Donacijom će se povećati broj trenera i smanjiti liste čekanja appeared first on cityportal.hr.


Održana edukacija za članove Savjeta mladih