Prijava

Vaša prijava

Gorički karataši godinu završili s ukupno 21 medaljom

['karate klub velika gorica', 'ph u đakovu']

Ekipa Karate kluba Velika Gorica u nedjelju 18. prosinca, nastupila je na ekipnom Prvenstvu Hrvatske u Đakovu. Natjecalo se više od 70 ekipa iz cijele Hrvatske, a iz Velike Gorice borilo s pet ekipa.

– U ekipnom dijelu natjecanja nema ograničenja po kategorijama, pa se u borbama se mogu naći dva borca neovisno o kategoriji. Ekipu čine tri borca, a svaki od njih moraju biti kvalitetni kako bi ekipa bila stabilna na svakoj “ploči”. Ponosni smo da smo nastupili s pet ekipa, te da nismo morali posuđivati natjecatelje iz drugih klubova, nego su svi borci iz naših klupskih redova – rekli su iz Karate kluba te dodali kako su osvojene dvije medalje u uzrastima mlađih kadeta i kadetkinja.

Dečki su nastupili u sastavu David Lovrinović, Luka Lukačić i Petar Tibor te su postali viceprvaci Hrvatske, a cure u sastavu zauzele Ema Jukić, Matea Kordić i Katja Braica , osvojile su broncu.

– Vrlo smo sretni s ove dvije medalje koje su došle kao šećer na kraju ove godine koju smo „zatvorili“ s ukupno 21 medaljom od čega 7 zlata, 2 srebra i 12 bronci. Medalje su osvajane u svim uzrasnim kategorijama – pohvalili su se iz kluba.

The post Gorički karataši godinu završili s ukupno 21 medaljom appeared first on cityportal.hr.