Prijava

Vaša prijava

Advent u Gorici: Duo La Papa zabavlja Goričane na predbožićnom tulumu

['advent u gorici', 'Božić', 'Duo La Papa', 'hotnews', 'Turistička zajednica Grada Velike Gorice']

I u danima pred Božić, Advent u Gorici pripremio je razna događanja i koncerte.

U četvrtak, 22. prosinca je zadnja prilika kada se u Božićnom selu djeca mogu družiti i slikati s Djedom Božićnjakom, i to od 18 do 20 sati. Nešto ranije, od 17 do 20 sati, u Božićnom selu je na rasporedu SOBovanje karaokama, a neće izostati ni pregršt igre i zabave kao i pisanje pisma Djedu Božićnjaku.

HAKUD Glinska tamburica i KUD “Seljačka sloga” Gređani bit će zaduženi za glazbeni dio večeri.

U petak, 23. prosinca u 17 sati u Božićnom selu će se održati kreativna radionica “Pia i Mia i čudesan safari”.

– Što je to predstava? Tko su glumci? Kako se krećemo po sceni i što uopće predstavom želimo reći? Kroz proces rada na novoj predstavi “Pia Mia i čudesan safari” posjetitelje vodi vas velikogorička glumica i izvođačica Ana Katulić, uz vašu pomoć i pomoć vesele ekipe iz Logopedskog kabineta “Jezičak” iz Velike Gorice koji su vam pripremili mala iznenađenja i zabavne vježbe – kažu iz Turističke zajednice.

U 17 sati na pozornicu će se popeti članovi KUD-a Slavuj iz Bukevja, a onda slijede čak dvije predstave za najmlađe – u 18.30 sati je predstava “Pahuljasta” te u 19:00 sati “Drama u Sobinjaku”.

Večer će zaokružiti predbožićni tulum. Duo La Papa čine Nikola Dabac i Stanislav Kovačić, a spoj njihovih glazbala, električnog violončela i ukulelea, stvara vrlo specifičnu zvučnu sliku. Glazba koju izvode pokriva sve od klasike, jazz standarda pa do najnovijeg popa ili rocka! Start je u 19.30 sati kod Muzeja Turopolja.

Badnjak, odnosno subotnje jutro u Božićnom selu su od 10 do 13 sati na rasporedu vilenjačke igraonice i vilenjački poligon, sportske vilenjačke igraonice by Klokan program pod nazivom “SOBamo se Badnjaka i iščekujemo SOBni Božić”.

Za Božić slijedi kratki odmor, a onda u ponedjeljak, 26. prosinca u 18 sati u parku će nastupiti Tamburaški sastav Lajbeki.

The post Advent u Gorici: Duo La Papa zabavlja Goričane na predbožićnom tulumu appeared first on cityportal.hr.