Prijava

Vaša prijava

Na Božićno-novogodišnjem koncertu DVD-a Velika Gorica poslušajte svjetske glazbene hitove

['božićno-novogodišnji koncert', 'hotnews', 'koncert', 'kultura', 'Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica', 'Trinete']

Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica će u srijedu, 28. prosinca u 19.30 sati zasvirati na svom 5. Božićno-novogodišnjem koncertu. U dvorani Gorica Pučkog otvorenog učilišta ovoga će puta nastupiti 36 glazbenika, a čut će se poznati svjetski glazbeni hitovi.

– Koncert ćemo otvoriti s jednim potpurijem sastavljenim od tri vrlo poznata svjetska hita. Neću ih otkriti, dođite na koncert i čujte ih. Odsvirat ćemo i završni song iz mjuzikla Alfija Kabilja “Jalta, Jalta” – kazao je dirigent Orkestra Miro Taradi te dodao kako će na koncertu odsvirati i neke svjetske hitove koji nisu božićne tematike, a pripremili su i jednu plesnu skladbu “Shut Up And Dance”.

– Za ljubitelje dobre glazbe tu je glazbena poslastica od Earth, Wind & Fire “Dance mix”. Nakon toga ćemo odsvirati potpuri Enia Morriconea i muziku iz mjuzikla “Wicked” – najavio je Taradi.

Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica u goste je pozvao i ženski vokalni sastav Trinete. Tako će slušatelji, koje na svom repertoaru imaju popularnu glazbu prve polovice 20. stoljeća i zlatnu eru swinga.

Program će završiti popularnim božićnim hitovima.

The post Na Božićno-novogodišnjem koncertu DVD-a Velika Gorica poslušajte svjetske glazbene hitove appeared first on cityportal.hr.