Prijava

Vaša prijava

Novu godinu Goričani će dočekati uz grupu Kings

['advent u gorici', 'doček Nove godine', 'grupa kings', 'hotnews', 'Nova Godina 2022', 'Turistička zajednica Grada Velike Gorice']

Nakon predbožićnih adventskih dana, Turistička zajednica grada Velike Gorice pripremila je jednako zanimljive i programom bogate novogodišnje dane. Od 26. do 31. prosinca u Parku Plemenite općine turopoljske građani će moći uživati u raznim koncertima, izložbama, klizanju i bogatoj ugostiteljskoj i obrtničkoj ponudi, a vrhunac će zasigurno biti doček Nove godine.

Nakon što na Štefanje atmosferu u parku podigne TS Lajbeki koji nastupaju u 18 sati, dan kasnije na rasporedu je nešto sasvim drugačije. U utorak, 27. prosinca

u 19.30 sati u crkvi Svetog Petra i Pavla nastupit će crkveni i gradski zborovi, vokalni sastavi KUD-ova i solisti na tradicionalnom koncertu “Božić u Gorici”.

Već idući dan, u srijedu, 28. prosinca u 19.30 sati u parku će nastupiti The Trio – ZZ TOP & AC/DC tribute band, a u petak u isto vrijeme na pozornicu se penju Najbolji hrvatski tamburaši.

Mališani će zasigurno uživati na dočeku Dječje Nove godine, 31. prosinca od 17 sati uz DJ Marija Kovača, maskote i akrobatsku predstavu. Od 22 sata kreće i program dočeka na otvorenom kod Muzeja Turopolja uz grupu Kings. Iste večeri, od 18 do 22 sata vilenjaci pripremaju veliki tulum povodom zatvaranja Božićnog sela.

– U Centru za posjetitelje imate priliku pogledati čak 2 izložbe: Izložba svečanih nošnji iz fundusa FA Turopolje te izložba jaslica učenika OŠ Eugena Kvaternika i gostiju.

– A tu je i dalje adventski sajam s ponudom suvenira, bogata ugostiteljska ponuda, Božićno selo u kojem svakog dana do kraja mjesec možete uživati u vilenjačkoj zabavi. Svi željni klizanja u našem gradu to će moći učiniti do 9. siječnja 2023. – podsjetili su iz Turističke zajednice.

The post Novu godinu Goričani će dočekati uz grupu Kings appeared first on cityportal.hr.