Prijava

Vaša prijava

“Spajić” prosvjeduje, na sat vremena zatvara crpku

['gorivo', 'hotnews', 'interventne mjere', 'prosvjed', 'spajić']

Danas, od 12 do 13 sati, Petrol u Velikoj Gorici poznatiji kao “Spajić” i Crodux u Velikom Polju, privremeno će zatvoriti svoja vrata kao odgovor na interventne mjere na cijene goriva.

– Unaprijed se ispričavamo vjernim kupcima jer ćemo reći “ne!” interventnim mjerama na cijene goriva jer smatramo da one ugrožavaju pouzdanu i stabilnu opskrbu gorivom. Nažalost, prisiljeni smo na drastičan potez jer regulacija cijena goriva ne osigurava pozitivno poslovanje, a Vlada Republike Hrvatske ne mari na naša upozorenja. Odlučili smo se na ovaj potez kako bismo pronašli zajednički jezik s državom, unaprijed osigurali stabilnu opskrbu naftnim derivatima, zaštitili više od 2.173 radnih mjesta – priopćili su iz Petrola te navode kako će sva prodajna mjesta ostati otvorena za policiju, vatrogasce i hitnu pomoć.

Navode kako mjera nije usmjerena protiv kupaca, pa tako i vrijeme zatvaranja odabrano je kako bi građanima uzrokovali što manje neugodnosti.

– Savjetujemo vam da u skladu s tim planirate točenje goriva i u navedenom periodu ne posjećujete naša prodajna mjesta u srijedu, 28. prosinca, između 12:00 i 13:00 sati – ističu iz Petrola te unaprijed zahvaljuju na razumijevanju.

 

The post “Spajić” prosvjeduje, na sat vremena zatvara crpku appeared first on cityportal.hr.