Prijava

Vaša prijava

Za vikend na izložbi malih životinja više od 1000 primjeraka iz cijele Hrvatske

['Društvo za uzgoj i zaštitu malih životinja Velika Gorica 2005', 'Izložba malih životinja', 'Srednja strukovna škola Velika Gorica']

Oko tisuću životinja ovog će vikenda boraviti u središnjem holu Srednje strukovne škole Velika Gorica na 16. Županijskoj izložbi malih životinja s ocjenjivanjem, a ujedno i 28. Državnoj izložbi. Osim što će posjetitelji vidjeti mnogobrojne primjerke malih životinja, žiri će proglasiti i najbolje primjerke te će im dodijeliti titule šampiona te nagraditi majstore uzgoja.

– Uvijek je najviše golubova, njih je 706 u 25 pasmina, bit će 62 kunića u sedam pasmina, imamo 48 primjeraka egzotičnih ptica, 58 primjeraka velike peradi, 72 primjerka patuljaste peradi. Bit će velika raznolikost, a životinje dolaze iz cijele Hrvatske – kazao je Mihael Pavišić, predsjednik Društva za uzgoj i zaštitu malih životinja Velika Gorica 2005. koje organizira izložbu.

Posjetitelji izložbu mogu pogledati u petak, 6. siječnja od 15 do 20 sati, u subotu od 8 do 20 sati te u nedjelju od 8 do 13 sati. Ulaz se za odrasle naplaćuje 15 kuna, dok je za djecu besplatan.

The post Za vikend na izložbi malih životinja više od 1000 primjeraka iz cijele Hrvatske appeared first on cityportal.hr.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva