Prijava

Vaša prijava

Pripreme za državnu maturu: U ponedjeljak kreću upisi u Pučkom učilištu, donosimo cjenik

[]

Brojimo zadnje sate školskih praznika, a drugo polugodište posebno je zahtjevno za sve goričke maturante. Kako bi se na vrijeme pripremili za upis na željeni fakultet, treba se na vrijeme prijaviti i na pripreme za državnu maturu. Iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica doznajemo kako upisi počinju u ponedjeljak, 9.siječnja.

– Prvo polugodište je pri kraju, a još nisi počeo učiti za državnu maturu? Hvata te panika na samu pomisao o gradivu koje moraš ponoviti, a tu su i svakodnevni testovi, ispitivanja, ali i izvanškolske aktivnosti, hobiji ili treninzi… vikend je, naravno, svakome potreban za odmor ili izlazak van! Pitaš se kada i kako ponoviti sve ono što si učio četiri godine? Kod nas se možeš polako, sustavno, ali i povoljno pripremiti za maturu. Prednost je rad u manjim grupama. Izaberi jedan od individualnih predmeta iz naše ponude, ovisno o fakultetu koji želiš upisati, kao i razinu koja ti je potrebna – poručuju iz POUVG.

Prednost je svakako pohađanje priprema u svom gradu, bez gubitka vremena na putovanje, očekuju vas i odlični predavači, a iz Pučkog učilišta ističu kako su pripreme prilagođene svima, jer podrazumijevaju kontinuirani rad uz individualizirani pristup, pa pružaju priliku i pojedincima slabijeg predznanja da u zadanom roku ovladaju gradivom.

Termini održavanja priprema za državnu maturu su subotom ujutro četiri sata ‘u komadu’ odnosno dva puta tjedno po dva sata u večernjem terminu, prema osobnom odabiru, a dodatno se informirajte na: 01 6259 806, 098 316 419, obrazovanje@pouvg.hr.

Foto: POUVG cjenik priprema za državnu maturu 2023.g.

Ova objava Pripreme za državnu maturu: U ponedjeljak kreću upisi u Pučkom učilištu, donosimo cjenik se prvi puta pojavila na cityportal.hr.