Prijava

Vaša prijava

Ivana Cesarec u subotu predaje kormilo kluba iz Novog Čiča

[]

Prije četiri godine mediji su naglašeno objavili da je NK Dinamo Hidrel iz Novog Čiča kao predsjednica preuzela dama Ivana Cesarec, nastavnica engleskog jezika u lokalnoj novoj osnovnoj školi. Zašto naglašeno? Činjenice govore da žene baš i nisu previše zainteresirane za takvu funkciju, a bome ih se neopravdano baš i ne forsira. Odmah moramo naglasiti da se Ivana hrabro kandidirala u trenucima kad su mnogi od “vruće” funkcije bježali kao vrag od tamjana i tako spasila klub možda i od teže havarije.

Nova izborana sjednica Skupštine je u subotu 14. siječnja od 19 sati u domu DVD-a u susjednim Lazinama Čičkim koje su dio župe Novo Čiče (to su još i Ribnica, Jagodno, Podotočje Donje, dio Čičke Poljane).

– U subotu i službeno završava moj mandat od 4 godine kao predsjednice Dinamo Hidrela. Bilo je to veliko životno iskustvo. Promatrači sa strane nisu ni svjesni koja mašinerija ljudi djeluje u cijeloj nogometnoj priči o županijskom prvoligašu koji uz seniore ima još šest selekcija mladeži i veterane. Upoznala sam mnogo prekrasnih ljudi, od igrača do službenih osoba u tom svijetu. Bilo je trenutaka nekada vrlo teških, ali i nekih predivnih. Drago mi je da je uz redovito takmičarsko djelovanje obnovljena unutrašnjost našeg doma, a hvala gradu Velikoj Gorici i gradonačelniku Krešimiru Ačkar koji su to omogućili. Hvala i svima koji su svojim savjetima pomogli kada nešto nije išlo po planu. Vodstvo sada preuzima osoba koja je u kluba gotovo 25 godina i poznaje taj svijet, a mislim da nema boljeg izbora. Ja se okrećem drugim izazovima, ali i dalje ostajem dio Dinama kao tajnica. Želim puno uspjeha novoj Upravi, a svim našim igračima i trenerima uspješan nastavak sezone – kazala je predsjednica Hidrela Ivana Cesarec na odlasku što se tiče spomenute funkcije.

Moramo još posebno naglasiti da je Ivaninom zaslugom i uz pomoć Ervina Kolarca, tada dogradonačelnika Velike Gorice, štampana knjiga o Dinamu Hidrel za razdoblje od 1948-1998 (autor dolje potpisani). Time je od zaborava spašena i povijest kluba iz Novog Čiča.

Na kraju i jedna neugodna vijest. Kapetan Dinamo Hidrela Filip Đuksi bio je nogometno aktivan i u zimskoj pauzi igrajući mali nogomet. Nažalost na takozvanom haklu na podlozi od umjetne trave dogodila se teška ozljeda i stradalo je rame. Filip je operiran i morat će propustiti proljetnu polusezonu, a želimo mu što brži oporavak i povratak u redove modrih iz Novog Čiča.

Ova objava Ivana Cesarec u subotu predaje kormilo kluba iz Novog Čiča se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Vremenik natjecanja i smotri