Prijava

Vaša prijava

ŽRK Udarnik poziva djevojčice da besplatno isprobaju treninge rukometa

[]

ŽRK Udarnik pokrenuo je Mjesec besplatnog rukometa. Akcija je to upisa novih djevojčica u njihovu školu rukometa, a prijaviti se mogu djevojčice od 7 do 13 godina. Svi treninzi su otvorenog tipa, pa djevojčice mogu do kraja mjeseca isprobati rukomet bez plaćanja članarine.

– Iskoristi priliku – postani rukometašica! Pridruži se najboljoj školi rukometa u Velikoj Gorici! Djevojčice će se kroz školu rukometa osamostaliti i socijalizirati kroz igru sa svojim vršnjacima, naučiti će što znači natjecati se, osvajat će medalje i proputovati sa svojom ekipom cijelu Hrvatsku te sudjelovati na međunarodnim turnirima u inozemstvu. Velikogoričanke u klubu čekaju iskusni treneri i mnogo zabave, putovanja i druženja – kažu iz ŽRK Udarnik i dodaju kako su djevojčice od 1. do 4.razreda osnovne škole prijavljene su u dvije lige mini i super mini rukometa koje se igraju u Rugvici jednom mjesečno, a djevojčice 2010./11. godišta i starije igraju 2 lige velikog rukometa, 1.HRL (državna liga) i ŽRL (županijska liga).

Rukometašicama Udarnika zainteresirane djevojčice se mogu pridružiti na bilo kojem treningu, a za više informacija mogu se obratiti trenerici Martini na broj 098471130 ili se javiti na e-mail zrkudarnik2000@gmail.com.

 

 

Ova objava ŽRK Udarnik poziva djevojčice da besplatno isprobaju treninge rukometa se prvi puta pojavila na cityportal.hr.