Prijava

Vaša prijava

Gorica završava pripreme u Medulinu, danas ih čeka još jedna provjera

[]

Gorički nogometni prvoligaš HNK Gorica brusi formu za nastavak prvenstva. Nakon što su mjesec dana pripreme odradili u Velikoj Gorici, završni dio zimskih priprema ovih su dana odradili u Medulinu.

U sklopu priprema odigrali su pet prijateljskih utakmica, a posljednja je bila jučer protiv crnogorskog Arsenala i Tivta u kojoj su Goričani slavili s 2:0. Strijelci su bili Nikola Vujnović u 25. minuti i Ante Matej Jurić u 69. minuti.

Druga je to utakmica u nizu bez primljenog pogotka za Sopićevu momčad, koju prije povratka kući očekuje još jedna provjera – protiv Radničkog iz Beograda, a koja se igra danas u 11 sati.

U toj utakmici sa srpskim drugoligašem, veću minutažu dobit će postava iz drugog poluvremena jučerašnjeg susreta. To su Majstorović, Ćosić, Bralić, Matković, Skrbin, Julardžija, Petković, Kapulica, Fućak i Jurić koji su u igru ušli u 68. minuti.

– Cilj nam je da svi igrači imaju podjednaku minutažu u te dvije utakmice i nadam se da će nakon sutrašnje utakmice svi ići kući zdravi – rekao je pomoćni trener Mensur Mujdža nakon susreta.

Gorica će novu sezonu otvoriti na domaćem terenu već 18. siječnja, zaostalom utakmicom 17. kola protiv Varaždina.

Ova objava Gorica završava pripreme u Medulinu, danas ih čeka još jedna provjera se prvi puta pojavila na cityportal.hr.