Prijava

Vaša prijava

Gorički košarkaši upisali još jedan poraz, ovoga puta u Šibeniku

[]

Nastavlja se crni niz košarkaša Gorice. Na gostovanju u Šibeniku Bikovi su u 14. kolu HT Premijer lige izgubili su od domaće momčadi, rezultatom 100:70.

– Otvaranje utakmice s naše strane je bilo dobro, međutim nismo imali kontrolu skoka. Mislim da je ekipa Šibenika imala u jednom trenutku 14 napadačkih skokova naspram našeg jednog. Kada odigrate obranu, a ne iskontrolirate skok to onda i psihološki loše utječe na ekipu. Taj dio nismo odradili kako treba, Šibenik se razigrao i do poluvremena napravio veliku razliku. Kasnije je to bilo samo odrađivanje posla. Čestitam im ovim putem i želim sve najbolje u nastavku prvenstva – riječi su glavnog stratega Gorice, Braslava Turića.

Jedan od najiskusnijih igrača u redovima Bikova, Ivan Batur po završetku utakmice složio se s trenerom kako je domaća momčad izdominirala skokom u napadu.

– Mi nismo ništa mogli učiniti jer nismo odgovorili energijom na pravi način. Na nama ostaje da se pokušamo izvući iz ove krize kako god znamo. U njoj smo već od početka sezone i već za vikend je prilika za popravak – zaključio je Batur.

Foto: KK Gorica

Ova objava Gorički košarkaši upisali još jedan poraz, ovoga puta u Šibeniku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.