Prijava

Vaša prijava

Projekt Zaželi traži 12 žena za potporu i podršku starijim i nemoćnim osobama

[]

Općina Pokupsko objavila je javni poziv za zapošljavanje radnica za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama u sklopu projekta Zaželi – Program zapošljavanja žena na području Općine Pokupsko – faza III. Uvjet je da kandidatkinje imaju boravište ili prebivalište na području općine Pokupsko.

Traži se 12 žena koje će raditi puno radno vrijeme na rok od 6 mjeseci, uz probni rok od mjesec dana, a plaća je minimalna u skladu sa Zakonom o minimalnoj plaći. Prednost pri zapošljavanju imaju žene starije od 50 godina, osobe s invaliditetom, žene žrtve trgovanja ljudima ili obiteljskog nasilja, azilantice, žene koje su izašle iz sustava socijalne skrbi i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i slično, također i liječene ovisnice, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice i bivše zatvorenice.

Među poslovima koji će radnice obavljati je i pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka i održavanju čistoće, pomoć u održavanju higijene…

Rok za podnošenje prijave je 19. siječnja, a sve informacije o javnom pozivu dostupne su OVDJE.

 

Ova objava Projekt Zaželi traži 12 žena za potporu i podršku starijim i nemoćnim osobama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.