Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO: Siniša Drobnjak krenuo u plemeniti 48-satni izazov i u tome nije bio sam

[]

Uz brojne poruke ohrabrenja, podrške, ali i čestitke prijatelja i članova Rotary kluba Velika Gorica, koji su se okupili ispred velikogoričkog Interspara u Rakarskoj ulici, velikogorički poduzetnik i humanitarac, Siniša Drobnjak startao je sa zahtjevnim sportskim izazovom pod nazivom ‘4x4x48’. Sve u svrhu prikupljanja donacija za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji, čija se predsjednica, Marina Drašković, također pridružila kao podrška na današnjem početku akcije.

Foto: Siniša Drobnjak na startu 48-satnog trčanja kojim prikuplja donacije za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji/G.Kiš, cityportal.hr

Idućih 48 sati za Sinišu Drobnjaka nema spavanja, jer treba svaka četiri sata krenuti s novom dionicom. No, od uzbuđenja ovaj velikogorički humanitarac nije ni sinoć spavao, kako nam je otkrio prije samog starta.

– To je to, neprospavana noć je iza nas, od adrenalina, sad je pred nama sve za što smo se spremali. Poruka svima koji će ovo popratiti da i dalje doniraju, jer izazov tek počinje. Krenut ćemo lagano, još nam se stignu pridružiti, neki već jesu, zadnja dionica nam je u nedjelju u 9 ujutro, uvijek krećemo s istog mjesta, ispred Interspara u Rakarskoj – rekao nam je.

Predsjednica Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji, Marina Drašković oduševljena je ovom idejom i akcijom.

– Sinišu sam osobno upoznala tek jučer i ugodno me iznenadio kao osoba, s takvim ciljevima i motivima, ustvari da netko koga praktički nisam poznavala i nisam znala koliko je uopće upoznat s našim radom i klubom, želi nam pomoći, takva inicijativa me uvijek oduševi – kaže i otkriva kako će se na jednoj dionici Siniši pridružiti i mali sportaši iz kluba Fuji.

Foto: Siniša Drobnjak na startu 48-satnog izazova u društvu s Marinom Drašković, predsjednicom Judo kluba za osobe s invaliditetom Fuji /G.Kiš, cityportal.hr

Njegovi pak dugogodišnji prijatelji nimalo ne sumnjaju kako će i ovaj izazov Siniša Drobnjak uspješno savladati.

– Došli smo podržati našeg prijatelja Sinišu u ovoj njegovoj plemenitoj i hrabroj nakani, jer 48 sati istrčati, svaka mu čast. I inače se bavi humanitarnim radom i mi ga u tome podržavamo, naravno i u ovoj smo donirali za Judo klub Fuji. Siniša je poznat po tome da voli gurati stvari do kraja, tako da vjerujemo u njega. Možda mu se i mi pridružimo na nekoj od dionica – otkrili su nam njegovi prijatelji Ivana Bakunić i Veren Ivaniš.

U 48-satni izazov ovaj humanitarac danas nije krenuo sam, jer prvu dionicu s njime su istrčali i pojedini članovi Rotary kluba Velika Gorica, poput Maje Leder.

– Želim podržati tu njegovu akciju u svakom smislu, i financijski, pa i ovako trčeći uz njega. Nažalost neću moći zbog obaveza čitavo vrijeme, ali barem jedan dio – rekla nam je.

Foto: cityportal.hr

Početni cilj od 3000 eura već je gotovo ispunjen, no planova je puno i nisu mali, pa Siniša poziva sve sugrađane da poprate ovu akciju i putem platforme FundRazr doniraju za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji.

– Zahvalila bih se svima koji su se do sada uključili s donacijama i dijelili ove objave o akciji putem društevnih mreža, kao i svima kojin će to tek učiniti – poručila je Marina Drašković, predsjednica Judo kluba osoba s invaliditeom Fuji.

Ova objava FOTO/VIDEO: Siniša Drobnjak krenuo u plemeniti 48-satni izazov i u tome nije bio sam se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Izložba „Hrvatski Andersen“ u školskoj knjižnici