Prijava

Vaša prijava

Na radionici u Velikoj Gorici poduzetnici mogu saznati sve o izvozu

[]

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organiziraju radionicu o izvozu namijenjenu svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno malim i srednjim poduzetnicima iz proizvodno-prerađivačke djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije poput: Kako i zašto izvoziti, Gdje pronaći partnere, Kako i gdje se financirati?

Na radionici u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, 18. siječnja od 9 do 14 sati, predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva financija – Carinska uprava, Hamag Bicro-a, HBOR-a te udruge Hrvatski izvoznici.

Osim toga, polaznici radionice upoznat će se i s uspješnom izvoznom pričom s područja Zagrebačke županije – onom tvrtke Geolux.d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prodajem visokotehnoloških proizvoda.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, za sudjelovanje se potrebno prijaviti. Ime i prezime, naziv i djelatnost tvrtke te kontakt potrebno je poslati na e-mail export@mingor.hr do 16. siječnja.

Ova objava Na radionici u Velikoj Gorici poduzetnici mogu saznati sve o izvozu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.