Prijava

Vaša prijava

Željko Hemen novi je predsjednik kluba iz Novog Čiča

[]

U subotu 14. siječnja županijski prvoligaš Dinamo Hidrel iz Novog Čiča odradio je sjednicu izborne Skupštine u dvorani DVD-a u Lazinama Čičkim.

14.1.2023. Novo Čiče – Izborna skupština NK Dinamo Hidrel. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Nakon uobičajenih procedura, dogodilo se najvažnije. Dosadašnja predsjednica Ivana Cesarec uspješno je odradila svoj mandat od 4 godine, a za novog predsjednika izabran je Željko Hemen (52 godine). Novi dopredsjednici su Domagoj Perković i Ilinko Duvnjak, tajnica je Ivana Cesarec, blagajnik Goran Cesarec, a članovi Izvršnog odbora Dubravko Hrkovac, Josip Šantek, Krešo Ðuksi (ujedno i sportski direktor), Zvonko Šafranko, Matija Davutović, Sanja Bejić, Ivica Zitek i Karlo Beloša Fijan.

14.1.2023. Novo Čiče – Izborna skupština NK Dinamo Hidrel. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Članovi nove Uprave su uglavnom negdašnji nogometaši. Predsjednik Hemen igrao je za Turopoljac iz Kuča, Slobodu Bukevje i malo za Mraclin. U Dinamu Hidrel je više od 20 godina kao igrač i voditelj veterana, član Uprave i blagajnik. U jednom razdoblju bio je i dopisnik Sportskih novosti. U klubu mu je i stariji sin Leo (19) kao igrač senior već drugu sezonu. Mlađi Vito (17) počeo je u Hidrelu, nastavio u HNK Gorici pa Lokomotivi, a sada je opet u Gorici.

14.1.2023. Novo Čiče – Izborna skupština NK Dinamo Hidrel. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Dopredsjednika Perkovića najviše pamtimo kao igrača Turopoljca iz trećeligaških dana, a nogomet je igrao i kolega mu po funkciji Ilinko Duvnjak. Član Uprave Dubravko Hrkovac prošao je školu Dinama iz Zagreba u generaciji Bobana i Prosinečkog, imao stipendijski ugovor, a odigrao je oko 200 prvoligaških utakmica u Radniku Velika Gorica, Zadru, Segesti, Zagrebu, Inkeru.

14.1.2023. Novo Čiče – Izborna skupština NK Dinamo Hidrel. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Za Dinamo Hidrel su igrali Krešo Ðuksi, Josip Šantek, Karlo Beloša Fijan, Ivica Zitek, a Sanja Bejić je dugogodišnja vatrena simpatizerka kluba. Matija Davutović je mladi igrač Hidrela.

Monolog novog predsjednika Željka Hemen na događanja na skupu, ali i s pogledom na budućnost.

– Mislim da je dobro posložena nova Uprava jer smo generacijski bliski, mahom se radi o bivšim nogometašima, a dio članova samo nastavljaju aktivnosti u našem Dinamu. Lako neće biti pa moramo ostati realni i trezveni u planiranju budućnosti. U Turopolju nema mnogo klubova koji kao mi uz seniore imaju sve selekcije mladeži kao i veteransku momčad. Moram istaknuti da seniore kao trener vodi starosjedilac Čiča Mario Paviša, voditelj škole nogometa je takoðer naš bivši igrač Marijan Milanščak koji trenira mlađe pionire. Juniore vodi Alen Filipović vratar seniora, kadete Leo Hladni, starije pionire Ivan Hladni, limače Ivan Nikić i prstiće Karlo Španiček. Gotovo svi su domaći dečki i to je naše bogatstvo uz činjenicu da i više od devedeset posto domaćih igrača seniorske momčadi je poniklo u našoj školi. Velika je šteta što se za blagdane na haklu i podlozi od umjetne trave teško ozlijedio naš kapetan Filip Ðuksi. Stradalo je rame (ligamenti), operiran je i izgubili smo ga za proljetnu polusezoni. Želimo mu brz i uspješan oporavak. Rezultatskih imperativa trenutno nemamo, a svatko novi tko poštuje transparentnost, otvorenost i zajednički rad, dobro je došao u klub. Za početak, čeka nas dodatno uređenje vanjske infrastrukture koja je inače vrlo dobra pa i atraktivna te obilazak sponzora. U tom smislu već se moramo zahvaliti tvrtki Bastal, čiji je vrlo važan član i naš novi dopredsjednik Domagoj Perković. Mnogi će biti ugodno iznenađeni izgledom novih dresova i ostalom opremom koju je Domagoj izabrao i nabavio uz pomoć i Karla Beloše Fijana.

14.1.2023. Novo Čiče – Izborna skupština NK Dinamo Hidrel. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Uz naš memorijalni turnir Zoran Vrhovac (prstići i limači) planiramo održati isti i za Franju Milanščaka Giru (pioniri). Bit će obilježena i 75. obljetnica od osnutka – otkrio je Željko Hemen.

Od gostiju spomenimo Ervina Kolarca, dožupana Zagrebaèke županije, Stipu Duvnjaka ispred grada Velika Gorica i KUD-a Novo Čiče, Darka Blažinčića ispred Zajednice sportskih udruga Velike Gorice, Stjepana Petraca ispred Nogometnog saveza Velika Gorica, Čedomira Tomašića predsjednika MO Novo Ćiče, Veru Stepančić, Melitu Panić i Jasnu Beljić ispred Udruge žena Novo Čiče te Zvjezdana Čurlu ispred DVD-a Novo Čiče. Za domjenak se pobrinuo Ivan Šantek Ika.

Galerija fotografija

 

Ova objava Željko Hemen novi je predsjednik kluba iz Novog Čiča se prvi puta pojavila na cityportal.hr.