Prijava

Vaša prijava

Scena Gorica na kazališne daske postavila zabavnu priču ‘Mama je kriva za sve’

[]

Mama je kriva za sve nova je kazališna predstava za djecu Scene Gorica koja će svoju premijeru imati u subotu, 28. siječnja u 19 sati. Riječ je o adaptaciji istoimenog romana autora Zorana Pongrašića, jednog od naših ponajboljih pisaca koji je uvršten u školsku lektiru. U zabavnoj i duhovitoj priči mladi će gledatelji saznati za što je sve kriva mama. A kriva je za sve, od susreta s Burazom i Ožiljkom do gomile pretrpljenog straha u zaključanom stanu s računalom, pa i za školski ples s dvjema potpuno istim djevojčicama…

Redateljica predstave je Lea Anastazija Fleger, a na sceni će se naći tri lika koje glume: Ivan Magud, Jurica Marčec i Roko Protić. Predstava je namijenjena djeci starijoj od 8 godina.

– Ulaznice za premijernu izvedbu nisu u slobodnoj prodaji. Izvedba za građanstvo održavat će se u dogovoru sa školama i drugim obrazovnim ustanovama – napomenula je Ivana Matić, voditeljica kazališne djelatnosti u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

Foto: POU Velika Gorica

Ova objava Scena Gorica na kazališne daske postavila zabavnu priču ‘Mama je kriva za sve’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.