Prijava

Vaša prijava

Ne propustite sasvim posebnu izložbu u Pučkom učilištu – ‘Velika Gorica očima djeteta’

[]

U izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica večeras se u 18 sati otvara jedna posebna izložba – ‘Velika Gorica očima djeteta’, koju su kreirali upravo naši najmlađi sugrađani. Prvi je to projekt iz radionice udruge ZaJedno, koja zadnjih godinu dana djeluje u Velikoj Gorici, a osnovana je s ciljem poboljšavanja i osmišljavanja kvalitete slobodnog vremena djece i mladih sa socijalnom uključenosti i prava djece.

– Projekt prikazuje Veliku Goricu očima djeteta i to nam je bilo veliko zadovoljstvo otkrivati što djeca misle o svom gradu i kako ga vide. Imamo radove djece od 4 do 14 godina, uključili smo djecu iz OŠ Nikole Hribara, a na izložbi će biti oko 50-tak radova u različitim tehnikama. Bit će tu crteža, kolaža, radova s magnetićima, djeca su koristila niz različitih stilova – rekla nam je uoči otvorenja Branka Kopilović, predsjednica udruge ZaJedno.

Ujedno će biti predstavljena i istoimena knjiga s radovima, a izložbu možete razgledati do 3. veljače.

Foto: Izložba ‘Velika Gorica očima djeteta’ u POUVG od 20.1. do 3.2.2023./POUVG

Ova objava Ne propustite sasvim posebnu izložbu u Pučkom učilištu – ‘Velika Gorica očima djeteta’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.