Prijava

Vaša prijava

Bikovi priliku za nove bodove traže na teškom gostovanju kod Cibone

[]

Košarkaši Gorice u 16. kolu HT Premijer lige sutra gostuju u Draženovom domu protiv ekipe Cibone koja se uz Split i Zadar nalazi na vrhu prvenstvene tablice. Vukovi u svom rosteru imaju nekoliko legendi goričke košarke poput Kapuste, Majcunića, Bakovića, Mazalina i Ljubičića, a vodi ih dugogodišnji trener Gorice Josip Sesar. Tu su i iskusni reprezentativci poput Filipa Bundovića, Slovenca Blaža Mesičeka i srpskog internacionalca Aleksandra Aranitovića. Osim u domaćem prvenstvu Cibosi odlično guraju i u ABA ligi gdje imaju velike izglede da izbore playoff.

Trener Bikova, Braslav Turić imat će iznimno težak zadatak da dođu do novih gostujućih bodova.

– Cibona je izuzetno težak protivnik. Kvalitetno su pokriveni na svim pozicijama te igraju jako dobru košarku. U narednom periodu od 8 dana čeka nas 5 teških utakmica, a Cibona je prva od njih. Nas trenutno ne prati rezultat, međutim moji igrači odlično treniraju. Svaki trening idu na 100%, vjerujem u njih i znam da ćemo s ovakvim njihovim pristupom doći do potrebnih pobjeda  – zaključio je Turić.

Karlo Uljarević jedan od goričkih najpouzdanijih igrača ističe kako ih čeka jako teška utakmica i odličan suparnik.

– Poznajemo dobro većinu njihovih igrača jer su igrali u Gorici. Mi smo u jako negativnom nizu, ali pokušat ćemo dati sve od sebe da odigramo što je moguće bolje pa što bude – riječi su najboljeg asistenta Goričana ove sezone.

Utakmica je na rasporedu sutra u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

Ova objava Bikovi priliku za nove bodove traže na teškom gostovanju kod Cibone se prvi puta pojavila na cityportal.hr.