Prijava

Vaša prijava

Vito Hulina iz Karate kluba Velika Gorica broncom potvrdio svoju kvalitetu na Grand Prixu u Samoboru

[]

Najmasovniji i najjači turnir Grand Prix Croatia, ili kako ga još zovu u “malo europsko prvenstvo”, održano je od 20. do 22. siječnja u Samoboru, a nastupilo je oko 1800 natjecatelja iz 25 država. Na ovom turniru Karate klub Velika Gorica predstavljalo je 14 natjecatelja, no popeti se na postolje jedino je uspio Vito Hulina.

Vito je osvojio broncu u uzrastu 13-14 godina do 49 kilograma, a to mu je ujedno i druga godina zaredom da je završio na postolju Grand Prixa. Time je potvrdio svoju kvalitetu na velikim turnirima nakon što je zadnje dvije godine prvak Hrvatske u svojem uzrastu i kategoriji.

– Vito do postolja pobjeđuje predstavnike Ukrajine i BIH, a u polufinalu biva zaustavljen od drugog predstavnika Ukrajine. U meču za broncu pobjeđuje talijana Fioremista uvjerljivo rezultatom 2:0. Osim toga, ovaj mladi borac velika je nada našeg kluba koji je na ulazu u kadetski uzrast i sigurno će biti jedan od kandidata za nastup na najvećim natjecanjima, europskim i svjetskim prvenstvima – ističu iz Karate kluba Velika Gorica.

Foto: Karate klub Velika Gorica

– Sretni što imamo jednu odličnu generaciju mlađih kadeta, kadeta i juniora koji se mogu natjecati ravnopravno sa najboljim borcima Europe i Svijeta u svojim uzrastima. Velika većina naših natjecatelja je u vrhu svojih kategorija u Hrvatskoj i osvajači su medalja na državnim prvenstvima, no još malo nedostaje kako bi se to nastavilo i na međunarodnoj sceni – poručili su iz kluba.

Ova objava Vito Hulina iz Karate kluba Velika Gorica broncom potvrdio svoju kvalitetu na Grand Prixu u Samoboru se prvi puta pojavila na cityportal.hr.