Prijava

Vaša prijava

Društvo žena Buševec doniralo didaktičku opremu školama u Kravarskom, Pokupskom i Buševcu

[]

Članice Društva žena Buševec ruku punih poklona uputile su se u OŠ Kravarsko, OŠ Pokupsko i u područnu školu Buševec, a kako bi uručile donaciju paketa didaktičke opreme koju su kupile sredstvima grada Velike Gorice.

– U OŠ Kravarsko nas je dočekala učiteljica Renata Kolarec koja nas je upoznala s prekrasnom djevojčicom zbog koje smo donirale pomagala. U OŠ Pokupsko nas je učiteljica Jasminka Podlejan provela kroz školu, te pozvala u svoj razred malenih prvašića koji su za nas izrecitirali pjesmu i otplesali ples. Ravnateljica Štefica Facko Vrban nas je također prekrasno ugostila, ispričala o školi, njezinim pothvatima i daljnjim idejama. Počastili su nas školskim ručkom koji je bio jako ukusan. U Buševcu su nas dočekale učiteljice Natalija Bobesić i Ana Kovačević. Svi su bili zadovoljni i zahvalni. Želja nam je da djeca korištenjem ovih pomagala olakšaju sebi, roditeljima i učiteljima put kroz njihovo obrazovanje – otkrile su.

Foto: Društvo žena Buševec doniralo didaktiču opremu školama u Kravarskom, Pokupskom i Buševcu/FB DŽ Buševec

Također napominju kako korištenjem didaktičkih pomagala djeca razvijaju kognitivne i motoričke sposobnosti, uče o sebi i drugima.

– Smatramo da svako dijete zaslužuje prilike u životu koje će kasnije biti važne za kvalitetan rast i razvoj svakoga, pa tako i djeteta s poteškoćama. Djecu trebamo poticati i ohrabrivati, jer su ona neizmjerna radost i sreća, na njima ostaje svijet i o njima ovisi budućnost – poručuju iz Društva žena Buševec.

Foto: Društvo žena Buševec doniralo didaktiču opremu školama u Kravarskom, Pokupskom i Buševcu/FB DŽ Buševec

Ova objava Društvo žena Buševec doniralo didaktičku opremu školama u Kravarskom, Pokupskom i Buševcu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.