Prijava

Vaša prijava

Motivirani Bikovi večeras u lovu na dva boda protiv Škrljeva

[]

Košarkaši Gorice igraju u ludom ritmu igranja svaki drugi dan. Nedjelja – Cibona, ponedjeljak – Krka, srijeda – Sloga, petak – Podgorica, nedjelja – Škrljevo. U utakmici protiv Sloge, Bikovi su izdržali do kraja i prekinuli supernički niz od 4 pobjede, a ujedno je to bila i njihova prva pobjeda u ABA2 ligi koja je u ekipu unjela pozitivnu energiju i optimizam za daljnju borbu u HT Premijer ligi.

Večeras ih čeka važna utakmica protiv DepoLinka Škrljevo iz Rijeke, a pobjedom bi Goričani došli do treće pobjede i ulovili priključak s gostima.

– Škrljevo nas je pobijedilo u 1. dijelu prvenstva s 4 poena razlike. Očekujem i sada tešku utakmicu jer nama će u nedjelju biti 5. utakmica u 8 dana. Pripremili smo se mentalno na zadane uvjete, a nadam se da ćemo i fizički biti pravi. Moji su igrači u proteklih nekoliko dana odigrali vrlo zahtjevne utakmice u kojima smo pokazali čvrstoću i karakter, a znam da će to prikazati i u nedjelju protiv Škrljeva – zaključio je glavni strateg Bikova Braslav Turić.

– Nakon neugodnih domaćih poraza protiv Alkara i Bosca vrijeme je da se barem djelomično iskupimo i pokušamo uhvatiti dva boda protiv Škrljeva. Smatram da ova momčad može i mora početi pokazivati puno bolje rezultate nego što je to bilo do sada. Ovim putem pozivam navijače da se pridruže i daju podršku kako bi došli do te izrazito važne pobjede s kojom bi dobili i samopouzdanje za nastavak sezone gdje ćemo se itekako morati potruditi kako bi osigurali ostanak u Premijer ligi – riječi su novog krila Goričana.

Utakmica je večeras u Gradskoj sportskoj dvorani u 19 sati, a  uaz je besplatan.

Ova objava Motivirani Bikovi večeras u lovu na dva boda protiv Škrljeva se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Juniori do 4. pobjede u nizu