Prijava

Vaša prijava

Goričkim umirovljenicima besplatni treninzi dva puta tjedno u dvorani na Gradskom bazenu

[]

Tjelovježba ima brojne dobrobiti, a bavljenje rekreacijom u starijoj životnoj utječe se na kvalitetu života, ali i prevenira ili barem ublažuje simptome određenih zdravstvenih stanja.

S tim ciljem, Športsko rekreativni savez Grada Velike Gorice u suradnji s Klokan Sport – Velika Gorica omogućit će goričkim umirovljenicima i osobama starijima od 55 godina besplatan program tjelovježbe „Rekreacija 55+“ koji će se provoditi u intervalima tijekom cijele godine.

– Želja nam je potaknuti osobe starije životne dobi da se okušaju u stručno osmišljenim, dobno prikladnim treninzima pod stručnim vodstvom, ne samo zbog fizičkih dobrobiti tjelovježbe, već i zbog mentalnog zdravlja pojedinca kojem dodatno doprinosi socijalizacija, odnosno vježbanje u grupi – ističu iz Klokan Sporta.

Program će krenuti u veljači, a treninzima se možete pridružiti ponedjeljkom i srijedom od 10 do 10:45 sati u dvorani na I. katu Gradskog bazena.

Ilustracija: Pixabay/KitzD66

Ova objava Goričkim umirovljenicima besplatni treninzi dva puta tjedno u dvorani na Gradskom bazenu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.