Prijava

Vaša prijava

Otvorene su nominacije, traže se prvi laureati nove nagrade Ruža Zagrebačke županije

[]

Turistička zajednica Zagrebačke županije osmislila je novu nagradu koja će ocjenjivati izvrsnost u turizmu. “Ruža Zagrebačke županije” dodjeljivat će se u šest kategorija, a direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović u ponedjeljak je u Velikoj Gorici služeno otvorila nominacije za novu nagradu.

– Baš sam ponosna i sretna što ćemo prvi put dodjeljivati nagrade za izvrsnost u turizmu u Zagrebačkoj županiji. Brendiranje naše županije nužno je kako bi pokazali kvalitetu našeg područja i pokazali one ljude koji mukotrpno rade kako bi mi tu priču mogli prezentirati. Želim naglasiti da je fokus na pojedince i one tvrtke ili dionike u turizmu koji su doprinijeli da imamo ovako dobre rezultate i da postajemo jedna jaka kontinentalna destinacija koja privlači mnogobrojne turiste u naš kraj – kazala je Ivana Alilović i dodala kako želi da Ruža Zagrebačke županije bude poticaj koji stvara izuzetne pojedince.

Prve laureate Ruža Zagrebačke županije će dobiti krajem mjeseca, a u naredna dva tjedna Turistička zajednica zaprima nominacije za turističke objekte i djelatnike. Nagradu će dodijeliti u šest kategorija: održivost, inovativnost, eno-gastronomija, smještajni kapaciteti, pojedinci i društveno odgovorno poduzetništvo. U svakoj od kategorija bit će dva dobitnika, a  one koje smatraju najboljima od najboljih nominirati mogu lokalne turističke zajednice, Turistička zajednica Zagrebačke županije, posjetitelji te sami objekti. Osnova za nominaciju je sjedište i djelovanje koje je ograničeno na Zagrebačku županiju. Pristigle nominacije ocjenjivat će se po kriterijima jedinstvenosti, kvaliteti provedbe, postignutim učinkom i trajnosti u rezultatima.

Nominacije se zaprimaju do 15. veljače putem službene internetske stranice Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Galerija fotografija

Ova objava Otvorene su nominacije, traže se prvi laureati nove nagrade Ruža Zagrebačke županije se prvi puta pojavila na cityportal.hr.