Prijava

Vaša prijava

FOTO Mještani Weingartnerove ulice u Velikoj Mlaki dobili nogostup

[]

Mještani Ulice Karla Weingartnera u Velikoj Mlaki dobili su novu pješačku stazu u duljini od 370 metara. Kako to izgleda na terenu, jutros je provjerio gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima.

– Na početku mandata rekli smo da ćemo raditi na poboljšanju komunalne infrastrukture i podizanju standarda naših sugrađana. A jedna od velikih potreba bio je upravo ovaj nogostup, zbog povećanja broja stanovnika, ali i same ceste koja je postala prometnija nakon obnove – naglasio je gradonačelnik Ačkar prilikom obilaska stavljajući naglasak kako je sigurnost stanovnika na prvom mjestu.

01.02.2023. – Obilazak nove pješačke stazu u Weingartnerovoj ulici u Velikoj Mlaki – foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Vrijednost radova koje je izvodio VG Komunalac je 35 tisuća eura s PDV-om.

– Prvenstveno ova pješačka staza značit će mnogo za sigurnost mještana, pogotovo djecu i mlade koji više neće morati hodati po prometnici. Mjesto se polako povezuje s nogostupima i nadam se da ćemo tako nastaviti i kroz ovu godinu – istaknuo je tajnik MO Velika Mlaka, Petar Jerbić.

To nije kraj radovima u Velikoj Mlaki, naglasio je gradonačelnik Ačkar.

– Do kraj godine u planu je dovršetak nogostupa koji vodi prema dječjem vrtiću u Smendrovićevoj ulici. Znamo i za problematiku u Ulici Kovači koja poplavi uslijed velikih oborina, a jednim velikim projektom koji je u planu probat ćemo riješiti ovaj povijesni problem – istaknuo je Ačkar i najavio početke radova i u ostalim naseljima koji će se rješavati po prioritetima i time odgovoriti na potrebe svih mještana.

01.02.2023. – Obilazak nove pješačke stazu u Weingartnerovoj ulici u Velikoj Mlaki – foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Ova objava FOTO Mještani Weingartnerove ulice u Velikoj Mlaki dobili nogostup se prvi puta pojavila na cityportal.hr.