Prijava

Vaša prijava

Žongleri, krafne i baloni za još veselije proglašenje Fašničke Republike

[]

– Krajnje je vrijeme da bukom, smijehom i zabavom otjeramo zimu iz naših krajeva, vrijeme je za 114. Turopoljski fašnik! Ovog petka planiramo gradonačelniku uzeti ključeve Grada, i uz pomoć maskota proglasiti Fašničku Republiku a vlast dati Princu Fašniku i njegovoj Princezi – kažu iz Turističke zajednice i pozivaju sve da im se pridruže 3. veljače u 11 sati kod Muzeja Turopolja.

Osim zabavnog prigodnog programa, najmlađe očekuje i puno krafni i plesa, a bit će tu i žonglera i balona.

Nakon sutrašnje zabave, slijedi 19 dana fašničke vladavine, a posebno treba izdvojiti Mali fašnik, 11. veljače, kada će klinci i klinceze pokazati svoju kreativnosti. U Parku dr. Franje Tuđmana tada će im se pridružiti i superjunaci koji će biti zaduženi za fotografiranje i još bolju zabavu u parku.

U subotu, 18. veljače Velikom Goricom će proći Velika fašnička povorka koja će ove godine biti u rukama voditelja i animatora, Maria Petrekovića. Nakon što velika fašnička povorka prođe našim gradom, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana slijedi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i Mineu.

Ove godine Turistička zajednica je pripremila i jedan slatki novitet.

– To je posebna fašnička slastica kojoj ćete teško odoljeti – velikogorički krafnoled. Ova poslastica je upravo to što joj i ime kaže – kombinacija sladoleda i krafne, a moći će se kušati samo za vrijeme trajanja Fašničke republike u slastičarnici Memy. Vidimo se, čekamo vas na goričkoj špici s maskom na licu! – poručili su iz Turističke.

Ova objava Žongleri, krafne i baloni za još veselije proglašenje Fašničke Republike se prvi puta pojavila na cityportal.hr.