Prijava

Vaša prijava

Iz otključane kuće u Mičevcu ukraden nakit, policija poručuje “Zaključavajte vrata”

[]

Malo neopreznosti uvijek može koštati, a to su potvrdila i dva slučaja krađe koja je zabilježila gorička policija u tjednu od 27. siječnja do 3. veljače. Riječ je o krađi iz otključane kuće i ureda.

Prvi slučaj dogodio se u srijedu 1. veljače kada je u otključanu kuću u Mičevcu ušetala nepoznata ženska osoba i ukrala 33-godišnjoj vlasnici zlatan nakit. Sve se to odvijalo za vrijeme dok je vlasnica bila kod kuće.

– Sve se odvijalo od 15:30 do 15:45 sati kada je nepoznata ženska osoba iskoristila otključana vrata kuće, ušla u unutrašnjost te se popela na kat kuće gdje je iz spavaće sobe ukrala zlatan nakit. U jednom trenutku vlasnica je primijetila da netko hoda po kući i na stepenicama koje vode na kat zatekla je tako žensku osobu. Upitala ju je što ona tu radi i što želi, na što joj je kradljivica odgovorila da je došla pitati za otkup željeza te se nakon toga udaljila u nepoznato – prepričali su nam u goričkoj policiji.

Vlasnica u tom trenutku kada je pustila žensku kradljivicu iz kuće nije bila svjesna što se dogodilo te je naknadnim pregledom kuće shvatila da joj nedostaje nakit. Šeta je oko 400 eura.

Sličan slučaj dogodio se i u centru grada. Radi se o krađi novčanika iz prostorija HZZO-a na adresi Trg kralja Petra Krešimira IV gdje je nepoznati počinitelj 30. siječnja od 8 do 10 sati iskoristio priliku

Krađa novčanika 30. siječnja od 8 do 10 sati na trgu kralja Petra Krešimira IV u prostorijama HZZO, a nepoznati počinitelj iz praznog ureda ukrao je novčanik djelatnice Zavoda.

– Radi se o kožnom novčaniku koji se nalazio u torbi na radnom stolu u uredu, a vlasnica je ostala bez novaca i osobnih dokumenata, a šteta je oko 100 eura – rekli su iz policije i upozorili da ne ostavljamo stvari bez nadzora.

Ova objava Iz otključane kuće u Mičevcu ukraden nakit, policija poručuje “Zaključavajte vrata” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.