Prijava

Vaša prijava

NK Polet Buševec: Startali jači za Eremiju, Križanca i Šoršu

[]

Zbog nepovoljne vremenske prognoze, prva pripremna utakmica između NK Polet Buševec i NK Dinamo Hidrel, odigrana je jučer umjesto kao što je najavljeno u nedjelju, pa su momčadi igrale po sunčanom, ali izuzetno hladnom i vjetrovitom vremenu. Jače rangirani Polet imao je inicijativu, ali Dinamovci su golovima gostiju iz Novog Čiča, Marka Kadoića i Fabrizia Hrkovca, vodili 0:1 i 1:2. Kod 0:1 Poletovom Zagorcu je vratar Ivan Šimić obranio udarac s 11 metara. Nakon rošada u momčadima, Polet je pogotcima Cvitanovića i Župetića zasluženo minimalno dobio utakmicu rezultatom 3:2. Jedni i drugi igrali su iz raznih razloga nekompletni. Ne znamo za trenera Poleta, Josipa Rožića, ali Dinamov Mario Paviša nije bio sretan i nešto je samo sebi u bradu gunđao.

Ovu smo pripremnu utakmicu iskoristili za razgovor s Vedranom Katulićem, tajnikom kluba iz Buševca, koji je otkrio i novosti kod renomiranog člana Jedinstvene županijske lige.

– Pod vodstvom našeg domaćeg trenera Josipa Rožića pripreme smo započeli proteklog tjedna, a već u subotu odigrali i prvu test utakmicu. Što se tiče igrača, napustili su nas Mario Stuparić (otišao u Lekenik) i Hrvoje Bradić (Pešćenica). Novi igrači su nadam se i pojačanja, Fran Roko Eremija iz Turopoljca, Fran Križanac (Pešćenica) i Renato Šorša (Lekenik). Do kraja prijelaznog roka očekujemo još poneko novo ime. Trenutno su tako u pogonu Eremija, Banić, Šorša, Cvitanović, Frklić, Dejanović, Jušić, Pejak, Zagorec, Župetić, Šestak, Gligorević, Ilijević, Križanec, Bačan, Sučić, Đuretić, Matušin, Janječić i Radovanović.

Foto: NK Polet Buševec/NK Polet Buševec

Treninzi su na našem pomoćnom terenu na Zvrniku i fitnes centru na gornjoj etaži našeg nogometnog doma. Dogovorene su i test utakmice kontra Dinama Hidrel (odigrano), Kralj Tomislava (8. veljače), Lekenika (11. veljače), a 19. veljače igramo kup utakmicu NS Velika Gorica kod Vatrogasca u Kobiliću, a ako prođemo 26. veljače je na rasporedu i 2. kolo, u suprotnom bit će prijateljska. Ciljevi u nastavku sezone su boriti se za vrh JŽNL-e, te momčad kompletirati i uigravati  za sljedeću sezonu.

 

U trenutku dok razgovaramo moram istaknuti i da tri momčadi naše škole nogometa igraju na međunarodnom turniru u Banja Luci, te postižu zavidne rezultate u kategorijama prstića, limača i mlađih pionira – rekao nam je završno Vedran Katulić, tajnik NK Polet Buševec.

Foto: NK Polet Buševec/NK Polet Buševec

Pripremna utakmica između momčadi NK Polet Buševec i NK Dinamo Hidrel:

STRIJELCI: 0:1-Kadoić, 1:1-Zagorec, 1:2-F. Hrkovac, 2:2-Cvitanović, 3:2-Župetić.

NK Polet Buševec: Eremija, Banić, Šorša, Cvitanović, Frklić, Dejanović, Jušić, Pejak, Zagorec, Župetić, Šestak (još su igrali: Gligorević, Ilijević, Križanec). Trener: Josip Rožić

NK Dinamo Hidrel: Šimić, Fabrizio Hrkovac, Kadoić, Lacković, Risonjić, Škrtić, Španiček, Cestarić, Slivak, Budin, Drobnjak (još su igrali: Šafranko, Leon Stojsavljević, Krajinović, Davutović, Turković). Trener: Mario Paviša

Ova objava NK Polet Buševec: Startali jači za Eremiju, Križanca i Šoršu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.