Prijava

Vaša prijava

Kolo prije kraja Samoborske zimske trail lige, maratonci osigurali pobjedu

[]

– Još jedno pravo zimsko iskustvo, s puno snijega, leda i jakim vjetrom koji je čak rušio drveće po stazi, proživjeli su naši trkači – ispričali su iz Maraton kluba Velika Gorica o subotnjoj utrci 10. kola Samoborske zimske trail lige.

Utrku je trčalo sedam Velikogoričana, od čega njih šest dugu 15-kilometarsku stazu. Vedrana Janjić bila je najbrža među ženama i osigurala je prvo mjesto u konačnom poretku lige. Jasna Mikulić bila je treća među ženama, a u poretku lige drži drugo mjesto. Matej Janjić je na teškoj stazi bio drugi najbrži muškarac i najbrži hrvatski trkač, iza Slovenca Aleša Lindiča. Matej je također osigurao drugo mjesto u ukupnom poretku lige.

– Naši su traileri u vodstvu u ekipnom poretku lige, a nakon desetog i pretposljednjeg kola lige može se reći da su osigurali pobjedu. Na finalnom kolu, koje će se održati u subotu 11. veljače, dovoljno je da rekreativno otrče na jednoj od dvije staze te će s osvojenim bodovima potvrditi pobjedu – objasnili su iz Maraton kluba.

 

Ova objava Kolo prije kraja Samoborske zimske trail lige, maratonci osigurali pobjedu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.