Prijava

Vaša prijava

Svoje kreativne maske i koreografije u subotu će pokazati male maškare

[]

Mališani iz goričkih vrtića i osnovnih škola u subotu će pokazati kakve su maske i koreografije osmislili za 114. Turopoljski fašnik. Svu svoju kreativnost pokazat će na Malom fašniku u subotu, 11. veljače na pozornici fašničkog šatora u Parku dr. Franje Tuđmana. U 11 sati nastupit će predškolske grupe, od 13 sati na redu su školarci, a od 15 sati na pozornicu stižu skupine, pojedinačne maske i parovi.

Maškarama će se od 12 do 16 sati pridružiti i brojni superjunaci koji će biti zaduženi za fotografiranje i zabavu u parku.

– Ako ne znate u što se maskirati, nemate brige, jer će na Malom fašniku stići i “Make up and Facepainting by Irena” koja čuda na malim nasmijanim licima vaših mališana, a sva donirana sredstva idu za lavića Doriana Pucekovića. Maštovitost, boje i pravo veselje, srca puna, a prsti ljepljivi od pekmeza. Čekamo vas – poručili su iz Turističke zajednice grada Velike Gorice.

Ova objava Svoje kreativne maske i koreografije u subotu će pokazati male maškare se prvi puta pojavila na cityportal.hr.