Prijava

Vaša prijava

Doživljaj za pamćenje: Na Mali fašnik stižu i superjunaci

[]

Fašnički šator u Parku dr. Franje Tuđmana u subotu je rezerviran za male maškare. Svoje maske i koreografije pokazat će prvo mališani iz goričkih vrtića u 11 sati, a onda i oni iz osnovnih škola koji će pozornicu zauzeti od 13 sati. U 13 sati na pozornicu se penju skupine, pojedinačne maske i parovi.

Ono što će svakako razveseliti veliki broj malih maškara zasigurno su i superjunaci Batman, Batwoman, Flash Girl, Spider-Man, Black Widow, Thor, koji će se djeci pridružiti od 13 do 16 sati. Osim što će biti zaduženi za odličnu atmosferu, s njima će se djeca moći i fotografirati.

– Ako ne znate u što se maskirati, nemate brige, jer će na Malom fašniku stići i “Make up and Facepainting by Irena” koja čuda na malim nasmijanim licima vaših mališana, a sva donirana sredstva idu za lavića Doriana Pucekovića. A tu su još i lunapark kao i prigodna fašnička gastro ponuda. Maštovitost, boje i pravo veselje, srca puna, a prsti ljepljivi od pekmeza. Čekamo vas! – poručili su iz Turističke zajednice koja organizira Turopoljski fašnik.

Ova objava Doživljaj za pamćenje: Na Mali fašnik stižu i superjunaci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.